Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10736
Назва: | Особливості підготовки фахівців економічного профілю в закладі вищої освіти в умовах сучасних викликів |
Автори: | Мех, Лариса Михайлівна |
Ключові слова: | фахівці економічного профілю підготовка фахівців економічного профілю заклад вищої освіти виклики сьогодення |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Проблеми та інновації професійної і технологічної освіти: реалії, досвід, перспективи : матеріали ІІ Міжн. наук.-практ. конф. |
Бібліографічний опис: | Мех Л. Особливості підготовки фахівців економічного профілю в закладі вищої освіти в умовах сучасних викликів. Проблеми та інновації професійної і технологічної освіти: реалії, досвід, перспективи : матеріали ІІ Міжн. наук.-практ. конф. (Чернігів, 2024 р.) Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2024. С. 114-116. |
Короткий огляд (реферат): | Після вторгнення Росії на територію України в 2014 році та повномасштабного вторгнення 2022 року виникло і оголилось чимало проблем, які потребують суттєвих змін в освітній галузі. Наразі необхідно сконцентрувати зусилля саме на підготовці компетентного фахівця, конкурентоспроможного на ринку праці, здатного до самостійного розв’язання проблем, повноцінного, відповідального та самостійного члена суспільства, готового навчатися протягом життя, досягати бажаних результатів у різних галузях діяльності, будувати власну стратегію життєдіяльності [1]. Аналіз освітньої діяльності закладів вищої освіти в Україні уможливлює зазначити, що підготовка фахівців економічного профілю є широко поширеною. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10736 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості підготовки фахівців економічного профілю в закладі вищої освіти в умовах сучасних викликів.pdf | 157,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.