Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10618
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorДмитрієва, Ю.В.-
dc.date.accessioned2025-02-21T08:52:49Z-
dc.date.available2025-02-21T08:52:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГазука Т.А., Дмитрієва Ю.В. Формування професійних компетентностей кваліфікованих робітників за професією «Кухар» засобами сучасних гастрономічних трендів // «Професійна освіта в контексті сталого розвитку ООН» : матеріали всеукраїнської конференції (Чернігів, 29 листоп. 2024 р.) / [редкол. : Носовець Н., Ребенок В., Пригодій А., Ярощук К., Wexel Christian] ; ННІ професійної освіти та технологій НУЧК імені Т. Г. Шевченка. Чернігів, 2024. С.56-59.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10618-
dc.description.abstractСучасний кваліфікований робітник за професією «кухар» повинен відповідати високим професійним, технологічним, і особистісним стандартам, оскільки кулінарія продовжує розвиватися у швидкому темпі. Відповідно він має володіти сучасними технологіями з приготування їжі, такими як молекулярна кухня, sous vide, ферментація тощо. Отже, формування професійних компетентностей кваліфікованих робітників за професією «Кухар» засобами сучасних гастрономічних трендів є надзвичайно актуальною проблемою сьогодення. Професійні компетентності кваліфікованих робітників за професією «кухар» – це сукупність знань, умінь, навичок і особистих якостей, які забезпечують успішне виконання професійних обов’язків у сфері приготування та організації харчування. Ці компетентності формуються через інтеграцію теоретичного навчання, практичного досвіду та міждисциплінарного підходу.en_US
dc.publisher«Професійна освіта в контексті сталого розвитку ООН» : матеріалиen_US
dc.subjectпрофесійна компетентністьen_US
dc.subjectкваліфікаційні робітникиen_US
dc.subjectпрофесія «Кухар»en_US
dc.subjectгастрономічні трендиen_US
dc.subjectкулінаріяen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.titleФормування професійних компетентностей кваліфікованих робітників за професією «Кухар» засобами сучасних гастрономічних трендівen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука, Дмитрієва_Формування професійних.pdf145.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.