Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10618
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Дмитрієва, Ю.В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T08:52:49Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T08:52:49Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Газука Т.А., Дмитрієва Ю.В. Формування професійних компетентностей кваліфікованих робітників за професією «Кухар» засобами сучасних гастрономічних трендів // «Професійна освіта в контексті сталого розвитку ООН» : матеріали всеукраїнської конференції (Чернігів, 29 листоп. 2024 р.) / [редкол. : Носовець Н., Ребенок В., Пригодій А., Ярощук К., Wexel Christian] ; ННІ професійної освіти та технологій НУЧК імені Т. Г. Шевченка. Чернігів, 2024. С.56-59. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10618 | - |
dc.description.abstract | Сучасний кваліфікований робітник за професією «кухар» повинен відповідати високим професійним, технологічним, і особистісним стандартам, оскільки кулінарія продовжує розвиватися у швидкому темпі. Відповідно він має володіти сучасними технологіями з приготування їжі, такими як молекулярна кухня, sous vide, ферментація тощо. Отже, формування професійних компетентностей кваліфікованих робітників за професією «Кухар» засобами сучасних гастрономічних трендів є надзвичайно актуальною проблемою сьогодення. Професійні компетентності кваліфікованих робітників за професією «кухар» – це сукупність знань, умінь, навичок і особистих якостей, які забезпечують успішне виконання професійних обов’язків у сфері приготування та організації харчування. Ці компетентності формуються через інтеграцію теоретичного навчання, практичного досвіду та міждисциплінарного підходу. | en_US |
dc.publisher | «Професійна освіта в контексті сталого розвитку ООН» : матеріали | en_US |
dc.subject | професійна компетентність | en_US |
dc.subject | кваліфікаційні робітники | en_US |
dc.subject | професія «Кухар» | en_US |
dc.subject | гастрономічні тренди | en_US |
dc.subject | кулінарія | en_US |
dc.subject | харчові технології | en_US |
dc.title | Формування професійних компетентностей кваліфікованих робітників за професією «Кухар» засобами сучасних гастрономічних трендів | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука, Дмитрієва_Формування професійних.pdf | 145.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.