Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10618
Назва: Формування професійних компетентностей кваліфікованих робітників за професією «Кухар» засобами сучасних гастрономічних трендів
Автори: Газука, Тетяна Анатоліївна
Дмитрієва, Ю.В.
Ключові слова: професійна компетентність
кваліфікаційні робітники
професія «Кухар»
гастрономічні тренди
кулінарія
харчові технології
Дата публікації: 2024
Видавництво: «Професійна освіта в контексті сталого розвитку ООН» : матеріали
Бібліографічний опис: Газука Т.А., Дмитрієва Ю.В. Формування професійних компетентностей кваліфікованих робітників за професією «Кухар» засобами сучасних гастрономічних трендів // «Професійна освіта в контексті сталого розвитку ООН» : матеріали всеукраїнської конференції (Чернігів, 29 листоп. 2024 р.) / [редкол. : Носовець Н., Ребенок В., Пригодій А., Ярощук К., Wexel Christian] ; ННІ професійної освіти та технологій НУЧК імені Т. Г. Шевченка. Чернігів, 2024. С.56-59.
Короткий огляд (реферат): Сучасний кваліфікований робітник за професією «кухар» повинен відповідати високим професійним, технологічним, і особистісним стандартам, оскільки кулінарія продовжує розвиватися у швидкому темпі. Відповідно він має володіти сучасними технологіями з приготування їжі, такими як молекулярна кухня, sous vide, ферментація тощо. Отже, формування професійних компетентностей кваліфікованих робітників за професією «Кухар» засобами сучасних гастрономічних трендів є надзвичайно актуальною проблемою сьогодення. Професійні компетентності кваліфікованих робітників за професією «кухар» – це сукупність знань, умінь, навичок і особистих якостей, які забезпечують успішне виконання професійних обов’язків у сфері приготування та організації харчування. Ці компетентності формуються через інтеграцію теоретичного навчання, практичного досвіду та міждисциплінарного підходу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10618
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука, Дмитрієва_Формування професійних.pdf145.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.