Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10618
Назва: | Формування професійних компетентностей кваліфікованих робітників за професією «Кухар» засобами сучасних гастрономічних трендів |
Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна Дмитрієва, Ю.В. |
Ключові слова: | професійна компетентність кваліфікаційні робітники професія «Кухар» гастрономічні тренди кулінарія харчові технології |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | «Професійна освіта в контексті сталого розвитку ООН» : матеріали |
Бібліографічний опис: | Газука Т.А., Дмитрієва Ю.В. Формування професійних компетентностей кваліфікованих робітників за професією «Кухар» засобами сучасних гастрономічних трендів // «Професійна освіта в контексті сталого розвитку ООН» : матеріали всеукраїнської конференції (Чернігів, 29 листоп. 2024 р.) / [редкол. : Носовець Н., Ребенок В., Пригодій А., Ярощук К., Wexel Christian] ; ННІ професійної освіти та технологій НУЧК імені Т. Г. Шевченка. Чернігів, 2024. С.56-59. |
Короткий огляд (реферат): | Сучасний кваліфікований робітник за професією «кухар» повинен відповідати високим професійним, технологічним, і особистісним стандартам, оскільки кулінарія продовжує розвиватися у швидкому темпі. Відповідно він має володіти сучасними технологіями з приготування їжі, такими як молекулярна кухня, sous vide, ферментація тощо. Отже, формування професійних компетентностей кваліфікованих робітників за професією «Кухар» засобами сучасних гастрономічних трендів є надзвичайно актуальною проблемою сьогодення. Професійні компетентності кваліфікованих робітників за професією «кухар» – це сукупність знань, умінь, навичок і особистих якостей, які забезпечують успішне виконання професійних обов’язків у сфері приготування та організації харчування. Ці компетентності формуються через інтеграцію теоретичного навчання, практичного досвіду та міждисциплінарного підходу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10618 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука, Дмитрієва_Формування професійних.pdf | 145.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.