Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10617
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T08:46:39Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T08:46:39Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Газука Т. А. Використання розрахункових завдань з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» у підготовці майбутніх викладачів ЗПТО // Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців: матеріали Всеукраїнської наук.-метод. конф. (м. Харків, 12 грудня 2024 р.); за заг. ред.: В.М. Нагаєва, Ю.М. Сагачко, Н. О. Єфремової. Харків : Комунальне підприємство «Міська друкарня», 2024. С.81-85. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10617 | - |
dc.description.abstract | Вивчення дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" здобувачами освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою (ОПП) "Професійна освіта (Харчові технології)" має важливе значення, адже охоплює фізичну сутність та теоретичні основи технологічних процесів харчових виробництв і формує необхідні професійні компетентності майбутніх викладачів закладів професійно-технічної освіти. Оволодіння студентами навчальною програмою дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» ставить за мету здобуття базових знань про спеціальні теоретичні і практичні положення щодо технологічних процесів харчових виробництв та їх апаратного оформлення, що є необхідним для розуміння принципів функціонування обладнання. | en_US |
dc.publisher | Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців: матеріали | en_US |
dc.subject | дисципліна «Процеси та апарати харчових виробництв» | en_US |
dc.subject | майбутні викладачі | en_US |
dc.subject | заклад професійно-технічної освіти (ЗПТО) | en_US |
dc.subject | розрахункові завдання | en_US |
dc.subject | харчові технології | en_US |
dc.title | Використання розрахункових завдань з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» у підготовці майбутніх викладачів ЗПТО | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука_Використання розрахункових завдань.pdf | 206.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.