Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10617
Назва: Використання розрахункових завдань з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» у підготовці майбутніх викладачів ЗПТО
Автори: Газука, Тетяна Анатоліївна
Ключові слова: дисципліна «Процеси та апарати харчових виробництв»
майбутні викладачі
заклад професійно-технічної освіти (ЗПТО)
розрахункові завдання
харчові технології
Дата публікації: 2024
Видавництво: Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців: матеріали
Бібліографічний опис: Газука Т. А. Використання розрахункових завдань з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» у підготовці майбутніх викладачів ЗПТО // Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців: матеріали Всеукраїнської наук.-метод. конф. (м. Харків, 12 грудня 2024 р.); за заг. ред.: В.М. Нагаєва, Ю.М. Сагачко, Н. О. Єфремової. Харків : Комунальне підприємство «Міська друкарня», 2024. С.81-85.
Короткий огляд (реферат): Вивчення дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" здобувачами освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою (ОПП) "Професійна освіта (Харчові технології)" має важливе значення, адже охоплює фізичну сутність та теоретичні основи технологічних процесів харчових виробництв і формує необхідні професійні компетентності майбутніх викладачів закладів професійно-технічної освіти. Оволодіння студентами навчальною програмою дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» ставить за мету здобуття базових знань про спеціальні теоретичні і практичні положення щодо технологічних процесів харчових виробництв та їх апаратного оформлення, що є необхідним для розуміння принципів функціонування обладнання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10617
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Використання розрахункових завдань.pdf206.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.