Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10616
Назва: | Моделювання змісту дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" для майбутніх педагогів професійного навчання |
Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна |
Ключові слова: | майбутні педагоги професійне навчання дисципліна «Процеси та апарати харчових виробництв" інженерне мислення харчові підприємства |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Газука Т. А. Моделювання змісту дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" для майбутніх педагогів професійного навчання // Проблеми та інновації професійної і технологічної освіти: реалії, досвід, перспективи: матеріали ІІ Міжн. наук.-практ. конф. (Чернігів, 2024 р.) Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2024. С.32-36. |
Короткий огляд (реферат): | Моделювання змісту дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» є актуальним і необхідним кроком для підготовки майбутніх педагогів професійного навчання, оскільки це одна з важливих дисциплін, яка формує професійні компетентності, сприяє адаптації до сучасних вимог виробництва та підвищенню якості викладання на освітніх програмах і складає важливий етап проєктування навчальної діяльності загалом. Вивчення навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» створює основу для розуміння студентами принципів і механізмів роботи харчових підприємств, а також для розвитку навичок інженерного мислення та аналітичного підходу до вирішення виробничих завдань. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10616 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука_Моделювання змісту.pdf | 156.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.