Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10614
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorПлуток, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2025-02-21T07:34:34Z-
dc.date.available2025-02-21T07:34:34Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПроцеси та апарати харчових виробництв : виконання навч.-метод. реком. до практичних робіт / уклад.: Т. А. Газука, О.В. Плуток. Чернігів: НУЧК, 2025. 72 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10614-
dc.description.abstractНавчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною программою «Професійна освіта (Харчові технології)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. До навчально-методичного посібника входять рекомендовані практичні роботи у яких коротко розглядається фізична сутність та теоретичні основи гідромеханічних, механічних і теплових процесів харчових виробництв.en_US
dc.publisherЧернігів: НУЧКen_US
dc.subjectапарат харчових виробництвen_US
dc.subjectпрактичні роботиen_US
dc.subjectметодичні рекомендаціїen_US
dc.subjectПрофесійна освіта (Харчові технології)en_US
dc.subjectстудентиen_US
dc.titleПроцеси та апарати харчових виробництвen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука, Плуток_Процеси та апарати.pdf1.78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.