Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10614
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Плуток, Олена Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T07:34:34Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T07:34:34Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Процеси та апарати харчових виробництв : виконання навч.-метод. реком. до практичних робіт / уклад.: Т. А. Газука, О.В. Плуток. Чернігів: НУЧК, 2025. 72 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10614 | - |
dc.description.abstract | Навчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною программою «Професійна освіта (Харчові технології)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. До навчально-методичного посібника входять рекомендовані практичні роботи у яких коротко розглядається фізична сутність та теоретичні основи гідромеханічних, механічних і теплових процесів харчових виробництв. | en_US |
dc.publisher | Чернігів: НУЧК | en_US |
dc.subject | апарат харчових виробництв | en_US |
dc.subject | практичні роботи | en_US |
dc.subject | методичні рекомендації | en_US |
dc.subject | Професійна освіта (Харчові технології) | en_US |
dc.subject | студенти | en_US |
dc.title | Процеси та апарати харчових виробництв | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука, Плуток_Процеси та апарати.pdf | 1.78 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.