Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10614
Назва: | Процеси та апарати харчових виробництв |
Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна Плуток, Олена Вікторівна |
Ключові слова: | апарат харчових виробництв практичні роботи методичні рекомендації Професійна освіта (Харчові технології) студенти |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Чернігів: НУЧК |
Бібліографічний опис: | Процеси та апарати харчових виробництв : виконання навч.-метод. реком. до практичних робіт / уклад.: Т. А. Газука, О.В. Плуток. Чернігів: НУЧК, 2025. 72 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною программою «Професійна освіта (Харчові технології)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. До навчально-методичного посібника входять рекомендовані практичні роботи у яких коротко розглядається фізична сутність та теоретичні основи гідромеханічних, механічних і теплових процесів харчових виробництв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10614 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука, Плуток_Процеси та апарати.pdf | 1.78 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.