Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10614
Назва: Процеси та апарати харчових виробництв
Автори: Газука, Тетяна Анатоліївна
Плуток, Олена Вікторівна
Ключові слова: апарат харчових виробництв
практичні роботи
методичні рекомендації
Професійна освіта (Харчові технології)
студенти
Дата публікації: 2025
Видавництво: Чернігів: НУЧК
Бібліографічний опис: Процеси та апарати харчових виробництв : виконання навч.-метод. реком. до практичних робіт / уклад.: Т. А. Газука, О.В. Плуток. Чернігів: НУЧК, 2025. 72 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною программою «Професійна освіта (Харчові технології)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. До навчально-методичного посібника входять рекомендовані практичні роботи у яких коротко розглядається фізична сутність та теоретичні основи гідромеханічних, механічних і теплових процесів харчових виробництв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10614
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука, Плуток_Процеси та апарати.pdf1.78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.