Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10612
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorХоруженко, Т.А.-
dc.contributor.authorБорисенко, Н.А.-
dc.date.accessioned2025-02-21T07:20:17Z-
dc.date.available2025-02-21T07:20:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТоварознавство харчових продуктів : навч.-метод. реком. до виконання практичних робіт / укладачі: Т. А. Газука, Т. А. Хоруженко, Н.А. Борисенко. Чернігів: НУЧК, 2024. 120 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10612-
dc.description.abstractНавчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. До навчально-методичного посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу.en_US
dc.publisherЧернігів: НУЧКen_US
dc.subjectдистанційне навчанняen_US
dc.subjectтоварознавство харчових продуктівen_US
dc.subjectпрактичні роботиen_US
dc.subjectпрофесійна освіта (Харчові технології)en_US
dc.subjectметодичні рекомендаціїen_US
dc.titleТоварознавство харчових продуктівen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Товарознавство харчових продуктів.pdf1.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.