Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10612
Назва: Товарознавство харчових продуктів
Автори: Газука, Тетяна Анатоліївна
Хоруженко, Т.А.
Борисенко, Н.А.
Ключові слова: дистанційне навчання
товарознавство харчових продуктів
практичні роботи
професійна освіта (Харчові технології)
методичні рекомендації
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів: НУЧК
Бібліографічний опис: Товарознавство харчових продуктів : навч.-метод. реком. до виконання практичних робіт / укладачі: Т. А. Газука, Т. А. Хоруженко, Н.А. Борисенко. Чернігів: НУЧК, 2024. 120 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. До навчально-методичного посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10612
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Товарознавство харчових продуктів.pdf1.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.