Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10612
Назва: | Товарознавство харчових продуктів |
Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна Хоруженко, Т.А. Борисенко, Н.А. |
Ключові слова: | дистанційне навчання товарознавство харчових продуктів практичні роботи професійна освіта (Харчові технології) методичні рекомендації |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Чернігів: НУЧК |
Бібліографічний опис: | Товарознавство харчових продуктів : навч.-метод. реком. до виконання практичних робіт / укладачі: Т. А. Газука, Т. А. Хоруженко, Н.А. Борисенко. Чернігів: НУЧК, 2024. 120 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. До навчально-методичного посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10612 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука_Товарознавство харчових продуктів.pdf | 1.5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.