Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10580
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Насінник, Віта | - |
dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-17T15:31:06Z | - |
dc.date.available | 2025-02-17T15:31:06Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Насінник В., Газука Т. Роль та значення освітнього компонента «Товарознавство харчових продуктів» у професійній підготовці учнів ЗПТО // Актуальні проблеми організації освітнього процесу в умовах сьогодення: матеріали Всеукраїнської студентської наук.-практ. інтернет-конф. (Чернігів, 11 квітня 2024 р.) / [редкол. : Носовець Н., Белан Т., Пискун О., Джевага Г., Горелько Д.] ; ННІ професійної освіти та технологій Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка. Чернігів, 2024. С. 188 – 190. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10580 | - |
dc.description.abstract | В Україні за останні роки помітно зросла потреба в кваліфікованих робітничих кадрах. Це зумовлено низкою чинників: економічний розвиток та відновлення виробництв вимагають якісної підготовки робітничих кадрів, еміграція робітничих кадрів, інновації та нові технології. Крім економічної ролі, робітничі професії стають важливим елементом соціальної стабільності, забезпечуючи зайнятість, стабільний дохід і підтримуючи місцеві громади. В умовах сучасного розвитку харчової промисловості викладання курсу «Товарознавство харчових продуктів» у ЗПТО набуває особливої актуальності, оскільки забезпечує учнів професійно-технічних навчальних закладів необхідними знаннями про якість, властивості та безпеку харчових продуктів. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | товарознавство харчових продуктів | en_US |
dc.subject | освіта | en_US |
dc.subject | учні ЗПТО | en_US |
dc.subject | професійна освіта | en_US |
dc.subject | професійна підготовка | en_US |
dc.title | Роль та значення освітнього компонента «Товарознавство харчових продуктів» у професійній підготовці учнів ЗПТО | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Насінник, Газука_Роль та значення освітнього.pdf | 150.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.