Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10577
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-02-17T14:56:52Z-
dc.date.available2025-02-17T14:56:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГазука Т. А. Використання технологій e-learning у процесі підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій // The XIII International Scientific and Practical Conference "Modern ways of development of science and the latest theories", Madrid, Spain, 2023 . С.240 – 242. URL: https://eu-conf.com/ua/events/modern-ways-of-development-of-science-andthe-latest-theories/en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10577-
dc.description.abstractВ сучасному світі, де технології надають нові можливості у всіх сферах життя, використання електронного навчання (e-learning) стає невід'ємною частиною освітнього процесу, особливо у підготовці педагогів професійного навчання з харчових технологій. Саме тому розглянемо ключові аспекти та переваги використання технологій e-learning у такому контексті. Однією з важливих переваг використання технологій e-learning є можливість розширення доступу до навчання. Педагоги та студенти можуть отримувати доступ до матеріалів та занять з будь-якого місця світу, що забезпечує гнучкість та зручність у вивченні нових технологій та підходів у галузі харчових технологій. Дистанційне навчання забезпечується переважно електронними засобами навчання. Їх можна класифікувати за різними ознаками, так за функціональним призначенням.en_US
dc.publisherMadrid, Spainen_US
dc.subjectелектронного навчання (e-learning)en_US
dc.subjectпрофесійне навчанняen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.subjectстудентиen_US
dc.subjectдистанційне навчанняen_US
dc.titleВикористання технологій e-learning у процесі підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологійen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Використання технологій e-learning.pdf246,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.