Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10577
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-17T14:56:52Z | - |
dc.date.available | 2025-02-17T14:56:52Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Газука Т. А. Використання технологій e-learning у процесі підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій // The XIII International Scientific and Practical Conference "Modern ways of development of science and the latest theories", Madrid, Spain, 2023 . С.240 – 242. URL: https://eu-conf.com/ua/events/modern-ways-of-development-of-science-andthe-latest-theories/ | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10577 | - |
dc.description.abstract | В сучасному світі, де технології надають нові можливості у всіх сферах життя, використання електронного навчання (e-learning) стає невід'ємною частиною освітнього процесу, особливо у підготовці педагогів професійного навчання з харчових технологій. Саме тому розглянемо ключові аспекти та переваги використання технологій e-learning у такому контексті. Однією з важливих переваг використання технологій e-learning є можливість розширення доступу до навчання. Педагоги та студенти можуть отримувати доступ до матеріалів та занять з будь-якого місця світу, що забезпечує гнучкість та зручність у вивченні нових технологій та підходів у галузі харчових технологій. Дистанційне навчання забезпечується переважно електронними засобами навчання. Їх можна класифікувати за різними ознаками, так за функціональним призначенням. | en_US |
dc.publisher | Madrid, Spain | en_US |
dc.subject | електронного навчання (e-learning) | en_US |
dc.subject | професійне навчання | en_US |
dc.subject | харчові технології | en_US |
dc.subject | студенти | en_US |
dc.subject | дистанційне навчання | en_US |
dc.title | Використання технологій e-learning у процесі підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука_Використання технологій e-learning.pdf | 246,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.