Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10577
Назва: | Використання технологій e-learning у процесі підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій |
Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна |
Ключові слова: | електронного навчання (e-learning) професійне навчання харчові технології студенти дистанційне навчання |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Madrid, Spain |
Бібліографічний опис: | Газука Т. А. Використання технологій e-learning у процесі підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій // The XIII International Scientific and Practical Conference "Modern ways of development of science and the latest theories", Madrid, Spain, 2023 . С.240 – 242. URL: https://eu-conf.com/ua/events/modern-ways-of-development-of-science-andthe-latest-theories/ |
Короткий огляд (реферат): | В сучасному світі, де технології надають нові можливості у всіх сферах життя, використання електронного навчання (e-learning) стає невід'ємною частиною освітнього процесу, особливо у підготовці педагогів професійного навчання з харчових технологій. Саме тому розглянемо ключові аспекти та переваги використання технологій e-learning у такому контексті. Однією з важливих переваг використання технологій e-learning є можливість розширення доступу до навчання. Педагоги та студенти можуть отримувати доступ до матеріалів та занять з будь-якого місця світу, що забезпечує гнучкість та зручність у вивченні нових технологій та підходів у галузі харчових технологій. Дистанційне навчання забезпечується переважно електронними засобами навчання. Їх можна класифікувати за різними ознаками, так за функціональним призначенням. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10577 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука_Використання технологій e-learning.pdf | 246,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.