Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10576
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-02-17T10:28:43Z-
dc.date.available2025-02-17T10:28:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГазука Т.А. Розвиток критичного мислення майбутнього педагога професійного навчання з харчових технологій // Актуальні проблеми та перспективи технологічної і професійної освіти : матеріали VIІІ всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конференції, (ТНПУ ім. В. Гнатюка, 25-26 квітня 2024 р.). Тернопіль, 2024. С. 41 – 43.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10576-
dc.description.abstractЗначення критичного мислення у сучасному світі зростає, оскільки вимагається вміння аналізувати, оцінювати та робити висновки з великої кількості інформації. Майбутні педагоги професійного навчання повинні бути оснащені навичками критичного мислення, щоб ефективно навчати учнів у професійній сфері. Розвиток критичного мислення у майбутніх педагогів професійного навчання може бути досягнутий через впровадження у навчальні програми завдань, які акцентують увагу на аналізі і критичному оцінюванні інформації. Оскільки, критичне мислення - це процесс активного, об'єктивного та систематичного аналізу, оцінки і формування власних думок, переконань і рішень. Воно включає в себе здатність ретельно розглядати інформацію, розуміти її сутність, визначати приховані підтекстові мотиви та визначати ймовірні наслідки.en_US
dc.publisherТернопільen_US
dc.subjectкритичне мисленняen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.subjectмайбутній педагог професійного навчанняen_US
dc.subjectпрофесійне навчанняen_US
dc.titleРозвиток критичного мислення майбутнього педагога професійного навчання з харчових технологійen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Розвиток критичного мислення.pdf384.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.