Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10568
Назва: Хімічний склад мацерату на основі бурштину: методи аналізу та результати
Автори: Вороніна-Тузовських, Юлія Василівна
Мікуленко, Олександр
Бондар, Олена Сергіївна
Курмакова, Ірина Миколаївна
Плєшаков, О.
Ключові слова: комплекс-мацерат на основі бурштину
хімічний склад
бурштинова кислот
вітаміни А, Е, К
косметичне виробництво
фармацевтична сировина
Дата публікації: 2024
Видавництво: BHT : Biota. Human. Technology
Бібліографічний опис: Вороніна-Тузовських Ю., Мікуленко О., Бондар О., Курмакова І., Плєшаков О. Хімічний склад мацерату на основі бурштину: методи аналізу та результати. Biota. Human. Technology. 2024. №2. P. 171-179.
Короткий огляд (реферат): Здійснено якісний та кількісний аналіз складу комплексу-мацерату на основі бурштину. Встановлено наявність у комплексі бурштинової кислоти (1,33 % за масою), вітамінів А, Е, К, F, РР, D та групи вітамінів В та мікроелементів (Ca, Mg, K, Fe). Елементний склад свідчить про перспективність використання комплексу у виробництві косметичних та фармацевтичних продуктів за умови додаткових хімічних, біохімічних, доклінічних, клінічних, технологічних та економічних досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10568
Розташовується у зібраннях:BHT : Biota. Human. Technology

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ХІМІЧНИЙ СКЛАД МАЦЕРАТУ НА ОСНОВІ БУРШТИНУ.pdf770.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.