Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10522
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлюй, Ігор Юрійович-
dc.date.accessioned2025-02-10T12:52:24Z-
dc.date.available2025-02-10T12:52:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКлюй І.Ю. Використання зелених рослинних паростків у виробництві пшеничного хліба : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології, галузь знань: 18 Виробництво та технології / наук. керівник: к. т. н., доцент О.М. Савченко / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 66 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10522-
dc.description.abstractУ результаті аналізу літературних джерел та проведених лабораторних досліджень встановлено, що використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві хліба відіграє велику роль для підвищення користі і якості даного продукту. Експериментально встановлено доцільність використання мікрозелені крес салату та гороху у виробництві хлібо - булочних виробів. У результаті проведеної роботи вперше зроблено порівняльну характеристику органолептичних, фізико-хімічних та хімічних показників контрольного продукту та продукту, отриманого на основі рослинної сировини. Завдяки впливу своїх складових на клітини дріжджів, фітодобавка на основі рослинних паростків позитивно впливає на підйомну силу дріжджів, тим самим покращуючи якісні показники хлібобулочних виробів. Вміст мікрозелені крес салату та гороху підвищують вітамінний склад хліба, кількість мікроелементів, збільшують користь при вживанні даного продукту.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectмікрозелень крес салатуen_US
dc.subjectмікрозелень горохуen_US
dc.subjectтістоen_US
dc.subjectдослідженняen_US
dc.subjectдріжджіen_US
dc.subjectхлібen_US
dc.titleВикористання зелених рослинних паростків у виробництві пшеничного хлібаen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Клюй _ Використання зелених рослинних.pdf1.47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.