Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10518
Назва: Інноваційний метод визначення пористості хлібо-булочних виробів
Автори: Леоненко, Юрій Анатолійович
Ключові слова: пористий хліб
інноваційний метод
стандарти
прилади та матеріали
калібр пробника Журавльова
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Леоненко Ю.А. Інноваційний метод визначення пористості хлібо-булочних виробів : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник: к. т. н., доцент О.О. Корольов / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 70 с.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена у порівняні результатів по визначенню пористості хліба за методикою ДСТУ 7045:2009 та запропонованою методикою сканування зразків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10518
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Леоненко _ Інноваційний метод.pdf2.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.