Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10517
Назва: Удосконалення технології імбирного печива за використання овочевих порошків
Автори: Дубина, Олександр Анатолійович
Ключові слова: імбирне печиво
порошок моркви
порошок гарбуза
технологічні характеристика
комплексна оцінка якості
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Дубина О. А. Удосконалення технології імбирного печива за використання овочевих порошків : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник: к. т. н., доцент Н.В. Лапицька / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 89 с.
Короткий огляд (реферат): Представлена робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» присвячена доведенню можливості використання овочевих порошків у технології імбирного печива, а саме порошку моркви (ПМ) і порошку гарбуза (ПГ). Згідно з результатами огляду літературних джерел овочева сировина є перспективним збагачувачем, що може використовуватися з метою покращення споживчих властивостей борошняних кондитерських виробів. Сформульовано перспективність використання овочевої сировини саме у вигляді порошків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10517
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубина _ Удосконалення технології імбирного.pdf1.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.