Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10517| Назва: | Удосконалення технології імбирного печива за використання овочевих порошків |
| Автори: | Дубина, Олександр Анатолійович |
| Ключові слова: | імбирне печиво порошок моркви порошок гарбуза технологічні характеристика комплексна оцінка якості |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Чернігів |
| Бібліографічний опис: | Дубина О. А. Удосконалення технології імбирного печива за використання овочевих порошків : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник: к. т. н., доцент Н.В. Лапицька / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 89 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Представлена робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» присвячена доведенню можливості використання овочевих порошків у технології імбирного печива, а саме порошку моркви (ПМ) і порошку гарбуза (ПГ). Згідно з результатами огляду літературних джерел овочева сировина є перспективним збагачувачем, що може використовуватися з метою покращення споживчих властивостей борошняних кондитерських виробів. Сформульовано перспективність використання овочевої сировини саме у вигляді порошків. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10517 |
| Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Дубина _ Удосконалення технології імбирного.pdf | 1,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.