Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10516
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБезнощенко, Максим Олександрович-
dc.date.accessioned2025-02-10T12:34:05Z-
dc.date.available2025-02-10T12:34:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБезнощенко М.О. Технологія заморожених десертів Моті з використанням побічних продуктів сокового виробництва : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник: к. т. н., доцент Н.В. Лапицька / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 109 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10516-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу присвячено розробці достатньо нової для України технології заморожених десертів Моті, адаптації їх для українського споживача шляхом використання побічних продуктів сокового виробництва як фруктової складової начинки і, таким чином, зайняття вільної ніші на ринку У результаті аналізу літературних джерел встановлена доцільність використання таких десертів у харчових раціонах людей, хворих на целіакію, непереносимість глютену або тих, хто має алергію на пшеницю. Розглянуто можливість використання камедей гуару і ксантану як стабілізаторів для рисового тіста та вичавок із яблук та чорниці як фруктових компонентів начинки з підвищеними функціональними властивостями.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectзаморожені десерти Мотіen_US
dc.subjectвичавки із яблукen_US
dc.subjectвичавки із чорниціen_US
dc.subjectкамедь гуаруen_US
dc.subjectкамедь ксантануen_US
dc.subjectактивність ферментівen_US
dc.subjectкваліметрична оцінка якостіen_US
dc.titleТехнологія заморожених десертів Моті з використанням побічних продуктів сокового виробництваen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безнощенко _ Технологія заморожених десертів.pdf2,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.