Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10465| Назва: | Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба |
| Автори: | Сиза, Ольга Іллівна Савченко, О Журок, І Дорожинська, М. |
| Ключові слова: | порошок из выжимок ягоды калины хлеб пшеничный физико-химические и органолептические показате |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | Технічні науки та технології |
| Бібліографічний опис: | Сиза О.І., Савченко О.,Журок І., Дорожинська М. Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба. Технічні науки та технології. №4. 2017. С. 176-188. |
| Короткий огляд (реферат): | В статье рассмотрена возможность использования порошков, изготовленных из отходов производства сокови вин – выжимок ягод калины, в технологии производства хлеба пшеничного. Исследован химический состав порошка и его влияние на органолептические и физико-химические показатели качества теста и готовых изделий. Установлено, что введение порошка из выжимок ягод калины в рецептуру хлеба пшеничного позволяет получить высококачественную готовую продукцию с улучшенными структурно-механическими свойствами, повышенной биологической ценностью и увеличенными сроками хранения. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10465 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба.pdf | 851,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.