Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10465
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сиза, Ольга Іллівна | - |
dc.contributor.author | Савченко, О | - |
dc.contributor.author | Журок, І | - |
dc.contributor.author | Дорожинська, М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-23T12:08:31Z | - |
dc.date.available | 2025-01-23T12:08:31Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Сиза О.І., Савченко О.,Журок І., Дорожинська М. Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба. Технічні науки та технології. №4. 2017. С. 176-188. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10465 | - |
dc.description.abstract | В статье рассмотрена возможность использования порошков, изготовленных из отходов производства сокови вин – выжимок ягод калины, в технологии производства хлеба пшеничного. Исследован химический состав порошка и его влияние на органолептические и физико-химические показатели качества теста и готовых изделий. Установлено, что введение порошка из выжимок ягод калины в рецептуру хлеба пшеничного позволяет получить высококачественную готовую продукцию с улучшенными структурно-механическими свойствами, повышенной биологической ценностью и увеличенными сроками хранения. | en_US |
dc.publisher | Технічні науки та технології | en_US |
dc.subject | порошок из выжимок ягоды калины | en_US |
dc.subject | хлеб пшеничный | en_US |
dc.subject | физико-химические и органолептические показате | en_US |
dc.title | Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба.pdf | 851.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.