Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10464
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.contributor.authorСавченко, Олеся Миколаївна-
dc.contributor.authorКоваленко, М. С.-
dc.contributor.authorТимкова, І. О.-
dc.date.accessioned2025-01-23T12:07:54Z-
dc.date.available2025-01-23T12:07:54Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСиза О. І. Савченко О.М., Коваленко М.С., Тимка І.О. Йододефіцит і раціональне харчування [Електронний ресурс].Технічні науки та технології. 2015. № 2. С. 204-210en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10464-
dc.description.abstractВиявлено, що з 300 обстежених мешканців м. Чернігова на йододефіцит у 80 % не вистачає йоду в організмі, з них у 6,5 % – гостра необхідність прийому йоду. Проведені дослідження харчових продуктів на вміст йоду дозволили розробити необхідні рекомендації щодо раціонального харчування з метою збалансування цього мікроелементу в організмі людини.en_US
dc.publisherТехнічні науки та технологіїen_US
dc.subjectйододефіцитen_US
dc.subjectпродукти харчуванняen_US
dc.subjectйододефіцитні захворюванняen_US
dc.titleЙододефіцит і раціональне харчуванняen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
йододефіцит і раціональне харчування.pdf416.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.