Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10464
Назва: | Йододефіцит і раціональне харчування |
Автори: | Сиза, Ольга Іллівна Савченко, Олеся Миколаївна Коваленко, М. С. Тимкова, І. О. |
Ключові слова: | йододефіцит продукти харчування йододефіцитні захворювання |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Технічні науки та технології |
Бібліографічний опис: | Сиза О. І. Савченко О.М., Коваленко М.С., Тимка І.О. Йододефіцит і раціональне харчування [Електронний ресурс].Технічні науки та технології. 2015. № 2. С. 204-210 |
Короткий огляд (реферат): | Виявлено, що з 300 обстежених мешканців м. Чернігова на йододефіцит у 80 % не вистачає йоду в організмі, з них у 6,5 % – гостра необхідність прийому йоду. Проведені дослідження харчових продуктів на вміст йоду дозволили розробити необхідні рекомендації щодо раціонального харчування з метою збалансування цього мікроелементу в організмі людини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10464 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
йододефіцит і раціональне харчування.pdf | 416.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.