Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10464
Назва: Йододефіцит і раціональне харчування
Автори: Сиза, Ольга Іллівна
Савченко, Олеся Миколаївна
Коваленко, М. С.
Тимкова, І. О.
Ключові слова: йододефіцит
продукти харчування
йододефіцитні захворювання
Дата публікації: 2015
Видавництво: Технічні науки та технології
Бібліографічний опис: Сиза О. І. Савченко О.М., Коваленко М.С., Тимка І.О. Йододефіцит і раціональне харчування [Електронний ресурс].Технічні науки та технології. 2015. № 2. С. 204-210
Короткий огляд (реферат): Виявлено, що з 300 обстежених мешканців м. Чернігова на йододефіцит у 80 % не вистачає йоду в організмі, з них у 6,5 % – гостра необхідність прийому йоду. Проведені дослідження харчових продуктів на вміст йоду дозволили розробити необхідні рекомендації щодо раціонального харчування з метою збалансування цього мікроелементу в організмі людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10464
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
йододефіцит і раціональне харчування.pdf416.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.