Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10463
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.contributor.authorСавченко, Ю.-
dc.contributor.authorЗінченко, О.-
dc.date.accessioned2025-01-23T12:06:55Z-
dc.date.available2025-01-23T12:06:55Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСавченко О.,Сиза О.І., Зінченко Ю. Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба [Електронний ресурс] Технічні науки та технології. 2016. № 1. С. 228-233.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10463-
dc.description.abstractДосліджено вплив цикорію, кави та лимонного соку на біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів.Використання рослинних харчових добавок значно підвищує ферментативну активність хлібопекарських дріжджів:зимазна активність покращується на 24–43 %, а мальтазна – на 24–42 %. Добавки збагачують хлібобулочні вироби вітамінами, макро- і мікроелементами та покращують якісні показники хліба.en_US
dc.publisherТехнічні науки та технологіїen_US
dc.subjectдріжджіen_US
dc.subjectферментативна активністьen_US
dc.subjectбіотехнологічні властивостіen_US
dc.subjectбродінняen_US
dc.titleВплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хлібаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.