Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10463
Назва: Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба
Автори: Сиза, Ольга Іллівна
Савченко, Ю.
Зінченко, О.
Ключові слова: дріжджі
ферментативна активність
біотехнологічні властивості
бродіння
Дата публікації: 2016
Видавництво: Технічні науки та технології
Бібліографічний опис: Савченко О.,Сиза О.І., Зінченко Ю. Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба [Електронний ресурс] Технічні науки та технології. 2016. № 1. С. 228-233.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив цикорію, кави та лимонного соку на біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів.Використання рослинних харчових добавок значно підвищує ферментативну активність хлібопекарських дріжджів:зимазна активність покращується на 24–43 %, а мальтазна – на 24–42 %. Добавки збагачують хлібобулочні вироби вітамінами, макро- і мікроелементами та покращують якісні показники хліба.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10463
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.