Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10315
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorШкляєв, Олексій Миколайович-
dc.contributor.authorСтепанькова, Г. В.-
dc.date.accessioned2024-10-24T12:08:27Z-
dc.date.available2024-10-24T12:08:27Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Шкляєв О. М., Степанькова Г. В. Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Харків, 2019. Вип. 1(29). C. 185-199.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10315-
dc.description.abstractУстановлено, що використання насіння чіа в технології кремовозбивних цукерок сприяє зменшенню їх щільності, збільшенню міцності та надає оригінальних органолептичних властивостей. Рекомендовано сумісне використання цілого та подрібненого насіння чіа в зазначеній технології. Ціле насіння вноситься в гідратованому стані на стадії збивання білкової маси в кількості 40% від маси сухого альбуміну. Подрібнене насіння додається на стадії отримання емульсійного напівфабрикату в кількості 40% від маси жиру. Відзначено збагачення цукерок білком, харчовими волокнами, поліненасиченими жирними кислотами, мінеральними речовинами (калієм, кальцієм, магнієм, фосфором, цинком) та вітамінами (С, Е, групи В).en_US
dc.publisherПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівліen_US
dc.subjectкремово-збивні цукеркиen_US
dc.subjectнасіння чіаen_US
dc.subjectщільністьen_US
dc.subjectміцністьen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectорганолептичні властивостіen_US
dc.subjectхімічний складen_US
dc.titleВплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерокen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.