Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10314
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Шкляєв, Олексій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Рогова, А. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T12:03:30Z | - |
dc.date.available | 2024-10-24T12:03:30Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Шидакова-Каменюка О. Г., Шкляєв О. М., Рогова А. Л. Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Харків, 2017. Вип. 1(25). C. 80-91. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10314 | - |
dc.description.abstract | Доведено перспективність використання насіння чіа для збагачення кондитерських виробів біологічно цінним білком, харчовими волокнами, поліненасиченими жирними кислотами, мінеральними речовинами та вітамінами. Визначено, що особливості фракційного складу білкових речовин насіння чіа, наявність у них некрохмальних полісахаридів та токоферолів будуть надавати насінню піноутворювальних, водопоглинальних та антиоксидантних властивостей, що необхідно враховувати під час розроблення технологій кондитерської продукції з його використанням. | en_US |
dc.publisher | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | en_US |
dc.subject | насіння чіа | en_US |
dc.subject | хімічний склад | en_US |
dc.subject | білки | en_US |
dc.subject | некрохмальні полісахариди | en_US |
dc.subject | мінеральні речовини | en_US |
dc.subject | вітаміни | en_US |
dc.subject | кондитерські вироби | en_US |
dc.subject | збагачення | en_US |
dc.title | Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АНАЛІЗ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ НАСІННЯ ЧІА.pdf | 375.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.