Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10314
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorШкляєв, Олексій Миколайович-
dc.contributor.authorРогова, А. Л.-
dc.date.accessioned2024-10-24T12:03:30Z-
dc.date.available2024-10-24T12:03:30Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Шкляєв О. М., Рогова А. Л. Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Харків, 2017. Вип. 1(25). C. 80-91.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10314-
dc.description.abstractДоведено перспективність використання насіння чіа для збагачення кондитерських виробів біологічно цінним білком, харчовими волокнами, поліненасиченими жирними кислотами, мінеральними речовинами та вітамінами. Визначено, що особливості фракційного складу білкових речовин насіння чіа, наявність у них некрохмальних полісахаридів та токоферолів будуть надавати насінню піноутворювальних, водопоглинальних та антиоксидантних властивостей, що необхідно враховувати під час розроблення технологій кондитерської продукції з його використанням.en_US
dc.publisherПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівліen_US
dc.subjectнасіння чіаen_US
dc.subjectхімічний складen_US
dc.subjectбілкиen_US
dc.subjectнекрохмальні полісахаридиen_US
dc.subjectмінеральні речовиниen_US
dc.subjectвітаміниen_US
dc.subjectкондитерські виробиen_US
dc.subjectзбагаченняen_US
dc.titleАналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробівen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АНАЛІЗ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ НАСІННЯ ЧІА.pdf375.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.