Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10308
Назва: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктів
Автори: Лапицька, Надія Василівна
Шкляєв, Олексій Миколайович
Ключові слова: Дисципліна Інтелектуальна власність
методичні вказівки
практична робота
студенти
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктів / уклад. Лапицька Н. В., Шкляєв О. М. Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2024. 65 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна Інтелектуальна власність входить до переліку основних дисциплін ОПП Харчові технології оздоровчих продуктів. Ця дисципліна є однією з профільних дисциплін майбутніх магістрів харчової промисловості та формує поняття щодо об’єктів інтелектуальної власності, їх охорону та розпорядження ними. Представлений практикум є доповненням підручників з інтелектуальної власності, містить дидактичні матеріали, завдання, приклади. В практикумі наведена послідовність складання документів, які надаються до заяв на набуття та реєстрацію прав інтелектуальної власності та послідовність виділення ноу-хау з патентної документації, звернута увага на окремі аспекти ліцензування прав на об’єкти інтелектуальної власності. Перед виконанням практичної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт таким чином, як це вказано у роботі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10308
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка Практичні роботи Інтелектуальна власність.pdf3.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.