Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10308
Назва: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктів |
Автори: | Лапицька, Надія Василівна Шкляєв, Олексій Миколайович |
Ключові слова: | Дисципліна Інтелектуальна власність методичні вказівки практична робота студенти |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктів / уклад. Лапицька Н. В., Шкляєв О. М. Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2024. 65 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дисципліна Інтелектуальна власність входить до переліку основних дисциплін ОПП Харчові технології оздоровчих продуктів. Ця дисципліна є однією з профільних дисциплін майбутніх магістрів харчової промисловості та формує поняття щодо об’єктів інтелектуальної власності, їх охорону та розпорядження ними. Представлений практикум є доповненням підручників з інтелектуальної власності, містить дидактичні матеріали, завдання, приклади. В практикумі наведена послідовність складання документів, які надаються до заяв на набуття та реєстрацію прав інтелектуальної власності та послідовність виділення ноу-хау з патентної документації, звернута увага на окремі аспекти ліцензування прав на об’єкти інтелектуальної власності. Перед виконанням практичної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт таким чином, як це вказано у роботі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10308 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка Практичні роботи Інтелектуальна власність.pdf | 3.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.