Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10307
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
dc.contributor.author | Сиза, Ольга Іллівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-23T11:33:02Z | - |
dc.date.available | 2024-10-23T11:33:02Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Методологія та організація наукової дослідницької творчості» для студентів спеціальності 181 Харчові технології / уклад. Н. В. Лапицька, О. І. Сиза. Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2024. 21 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10307 | - |
dc.description.abstract | Дисципліна Методологія та організація наукової дослідницької творчості входить до переліку основних дисциплін ОПП Харчові технології оздоровчих продуктів. Ця дисципліна є однією з профільних дисциплін майбутніх магістрів харчової промисловості. Вміння підбирати методики для аналізу збагачувальної сировини, напівфабрикатів і готової продукції дозволить майбутнім фахівцям успішно підбирати збагачувальну сировину та аналізувати її характеристики. Крім того, здобувачі вищої освіти засвоять навики складання плану досліджень, що дозволить їм систематизувати знання та планувати експеримент та роботу технолога в цілому. Завдяки здобутим знанням і навичкам студенти навчаться аналізувати літературні джерела, шукати та підбирати інформацію за власною тематикою, проводити аналітичні та експериментальні дослідження, описувати отримані результати та робити висновки згідно до отриманих результатів. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт таким чином, як це вказано у роботі (у вигляді відповідних розділів власної наукової роботи). | en_US |
dc.publisher | Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка | en_US |
dc.subject | Дисципліна Методологія та організація наукової дослідницької творчості | en_US |
dc.subject | методичні вказівки | en_US |
dc.subject | лабораторні роботи | en_US |
dc.subject | студенти | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Методологія та організація наукової дослідницької творчості» для студентів спеціальності 181 Харчові технології | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка Методологія.pdf | 842.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.