Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10280
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоловей, Олександр Володимирович-
dc.date.accessioned2024-10-10T12:11:13Z-
dc.date.available2024-10-10T12:11:13Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСоловей О. В. Дослідження та розробка компонентів системи конструювання їжі : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «бакалавр», студента 4 курсу, 44-фм групи, спец.: 122 Комп’ютерні науки / наук. керівник: к. п. н., ст. викладач А. О. Костюченко / Природничо-математичний факультет, Кафедра інформатики і обчислювальної техніки. Чернігів, 2024. 57 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10280-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена дослідженню та розробці компонентів системи конструювання їжі. В ході роботи були вирішені наступні задачі: 1. Проведено аналіз вимог користувачів до системи. 2. Розроблено прототипи компонентів системи. 3. Проведено тестування прототипів серед цільової аудиторії. 4. Проаналізовано результати тестування та визначено напрямки для подальшого вдосконалення.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectсистема конструювання їжіen_US
dc.subjectперсоналізаціяen_US
dc.subjectавтоматизаціяen_US
dc.subjectінтерфейс користувачаen_US
dc.subjectбаза даних інгредієнтівen_US
dc.titleДослідження та розробка компонентів системи конструювання їжіen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 122 Комп'ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соловей. Дослідження та розробка.pdf678.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.