Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10234
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНечипоренко, Світлана Григорівна-
dc.date.accessioned2024-09-18T09:31:50Z-
dc.date.available2024-09-18T09:31:50Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНечипоренко С. Г. Конкурентоспроможність випускників закладів професійно-технічної освіти в сучасних умовах : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентки 65 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент А. В. Пригодій / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2023. 124 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10234-
dc.description.abstractАктуальність дослідження. Україна, як невід'ємна складова глобальної спільноти, переживає етап трансформації у суспільних та економічних відносинах, що призводить до суттєвих змін на ринку праці. Нові тенденції включають стрімкий розвиток інновацій та технологій, виникнення нових спеціальностей, які об'єднують декілька галузей, формування нових типів занятості, збільшення конкуренції, зростання міграційних процесів та можливість постійно змінювати місце роботи. Всі ці аспекти висувають нові вимоги до навичок та компетенцій працівників. Пропозиція робочої сили значно перевищує попит, тільки конкурентоспроможний фахівець буде користуватися попитом на ринку праці, що вимагає від навчального закладу значного підвищення якості освіти.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectзаклад професійно-технічної освіти (ЗПТО)en_US
dc.subjectмайбутні кваліфіковані робітникиen_US
dc.subjectринок праціen_US
dc.titleКонкурентоспроможність випускників закладів професійно-технічної освіти в сучасних умовахen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нечипоренко. Конкурентоспроможність.pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.