Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10234
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нечипоренко, Світлана Григорівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-18T09:31:50Z | - |
dc.date.available | 2024-09-18T09:31:50Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Нечипоренко С. Г. Конкурентоспроможність випускників закладів професійно-технічної освіти в сучасних умовах : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентки 65 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент А. В. Пригодій / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2023. 124 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10234 | - |
dc.description.abstract | Актуальність дослідження. Україна, як невід'ємна складова глобальної спільноти, переживає етап трансформації у суспільних та економічних відносинах, що призводить до суттєвих змін на ринку праці. Нові тенденції включають стрімкий розвиток інновацій та технологій, виникнення нових спеціальностей, які об'єднують декілька галузей, формування нових типів занятості, збільшення конкуренції, зростання міграційних процесів та можливість постійно змінювати місце роботи. Всі ці аспекти висувають нові вимоги до навичок та компетенцій працівників. Пропозиція робочої сили значно перевищує попит, тільки конкурентоспроможний фахівець буде користуватися попитом на ринку праці, що вимагає від навчального закладу значного підвищення якості освіти. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | заклад професійно-технічної освіти (ЗПТО) | en_US |
dc.subject | майбутні кваліфіковані робітники | en_US |
dc.subject | ринок праці | en_US |
dc.title | Конкурентоспроможність випускників закладів професійно-технічної освіти в сучасних умовах | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нечипоренко. Конкурентоспроможність.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.