Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10234
Назва: Конкурентоспроможність випускників закладів професійно-технічної освіти в сучасних умовах
Автори: Нечипоренко, Світлана Григорівна
Ключові слова: конкурентоспроможність
заклад професійно-технічної освіти (ЗПТО)
майбутні кваліфіковані робітники
ринок праці
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Нечипоренко С. Г. Конкурентоспроможність випускників закладів професійно-технічної освіти в сучасних умовах : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентки 65 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент А. В. Пригодій / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2023. 124 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність дослідження. Україна, як невід'ємна складова глобальної спільноти, переживає етап трансформації у суспільних та економічних відносинах, що призводить до суттєвих змін на ринку праці. Нові тенденції включають стрімкий розвиток інновацій та технологій, виникнення нових спеціальностей, які об'єднують декілька галузей, формування нових типів занятості, збільшення конкуренції, зростання міграційних процесів та можливість постійно змінювати місце роботи. Всі ці аспекти висувають нові вимоги до навичок та компетенцій працівників. Пропозиція робочої сили значно перевищує попит, тільки конкурентоспроможний фахівець буде користуватися попитом на ринку праці, що вимагає від навчального закладу значного підвищення якості освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10234
Розташовується у зібраннях:спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нечипоренко. Конкурентоспроможність.pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.