Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10233
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗавадський, Ігор Васильович-
dc.date.accessioned2024-09-18T09:14:01Z-
dc.date.available2024-09-18T09:14:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗавадський І. В. Розвиток творчих здібностей учнів ЗПТО в умовах самостійної роботи : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 65 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент А. В. Пригодій / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2023. 92 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10233-
dc.description.abstractАктуальність дослідження визначається об'єктивною потребою суспільства та ринку праці у творчих особистостях та реально низьким рівнем розвитку творчих здібностей учнів, випускників закладів професійнотехнічної освіти. У зв'язку з цим суттєво змінюються вимоги до професійної освіти. Її основною метою стає підготовка кваліфікованого робітника, конкурентоспроможного на ринку праці, компетентного, здатного застосовувати на практиці не тільки знання, уміння та навички, але й виявляти найширший спектр здібностей. Мета дослідження: з’ясувати вплив виконання самостійної роботи на розвиток творчих здібностей учнів в ЗПТО.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectтворчі здібностіen_US
dc.subjectзаклад професійно-технічної освіти (ЗПТО)en_US
dc.subjectсамостійна роботаen_US
dc.titleРозвиток творчих здібностей учнів ЗПТО в умовах самостійної роботиen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Завадський. Розвиток творчих здібностей.pdf645.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.