Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10232
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бреус, Анастасія Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-18T06:27:22Z | - |
dc.date.available | 2024-09-18T06:27:22Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бреус А. Ю. Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес кулінарів в ЗПТО : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентки 63 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент О. І. Вдовенко / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2021. 83 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10232 | - |
dc.description.abstract | Актуальність проблеми дослідження. Високоякісна система професійно-технічної освіти є одним з основних чинників забезпечення стійкого зростання і розвитку економіки та суспільства України. Оскільки вимоги до підготовки висококваліфікованих працівників в нових соціальноекономічних умовах невпинно зростають, основним завданням професійнотехнічної освіти повинна бути підготовка висококомпетентних фахівців, здатних науково мислити та орієнтуватися у своїй професійній діяльності, приймати правильні рішення в різних виробничих ситуаціях. Якісна підготовка кваліфікованих робітників потребує творчого підходу викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійно-технічної освіти (ЗПТО) до вибору змісту, форм, методів та засобів навчання, максимального використання досягнень сучасної педагогічної науки, нових педагогічних і виробничих технологій. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | інноваційні технології | en_US |
dc.subject | кулінари | en_US |
dc.subject | професійна освіта | en_US |
dc.subject | заклад професійно-технічної освіти (ЗПТО) | en_US |
dc.title | Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес кулінарів в ЗПТО | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бреус. Впровадження інноваційних технологій.pdf | 586.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.