Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10232
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБреус, Анастасія Юріївна-
dc.date.accessioned2024-09-18T06:27:22Z-
dc.date.available2024-09-18T06:27:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБреус А. Ю. Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес кулінарів в ЗПТО : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентки 63 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент О. І. Вдовенко / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2021. 83 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10232-
dc.description.abstractАктуальність проблеми дослідження. Високоякісна система професійно-технічної освіти є одним з основних чинників забезпечення стійкого зростання і розвитку економіки та суспільства України. Оскільки вимоги до підготовки висококваліфікованих працівників в нових соціальноекономічних умовах невпинно зростають, основним завданням професійнотехнічної освіти повинна бути підготовка висококомпетентних фахівців, здатних науково мислити та орієнтуватися у своїй професійній діяльності, приймати правильні рішення в різних виробничих ситуаціях. Якісна підготовка кваліфікованих робітників потребує творчого підходу викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійно-технічної освіти (ЗПТО) до вибору змісту, форм, методів та засобів навчання, максимального використання досягнень сучасної педагогічної науки, нових педагогічних і виробничих технологій.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectінноваційні технологіїen_US
dc.subjectкулінариen_US
dc.subjectпрофесійна освітаen_US
dc.subjectзаклад професійно-технічної освіти (ЗПТО)en_US
dc.titleВпровадження інноваційних технологій у навчальний процес кулінарів в ЗПТОen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бреус. Впровадження інноваційних технологій.pdf586.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.