Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10230
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаповалов, Сергій Анатолійович-
dc.date.accessioned2024-09-18T06:12:26Z-
dc.date.available2024-09-18T06:12:26Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШаповалов С. А. Організація самостійної пізнавальної діяльності майбутніх викладачів у закладі професійно-технічної освіти : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 65 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: д. пед. н., проф. В. М. Ребенок / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2023. 103 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10230-
dc.description.abstractАктуальність проблеми оволодіння студентами методами самостійної пізнавальної діяльності зумовлена тим, що в період навчання у вузі закладаються основи професіоналізму, формуються вміння самостійної професійної діяльності. У цьому зв'язку особливо важливо, щоб студенти, опановуючи знаннями і способами їх добування, усвідомлювали, що самостійна робота покликана завершувати завдання всіх інших видів навчальної роботи, тому, що ніякі знання, які не стали об'єктом власної діяльності, не можуть вважатися справжнім надбанням особистості.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectпізнавальна діяльністьen_US
dc.subjectмайбутні викладачіen_US
dc.subjectпрофесійно-технічна освітаen_US
dc.subjectсамостійна роботаen_US
dc.titleОрганізація самостійної пізнавальної діяльності майбутніх викладачів у закладі професійно-технічної освітиen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шаповалов. Організація самостійної пізнавальної.pdf951.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.