Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10228
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Суворов, Євгеній Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-17T17:00:18Z | - |
dc.date.available | 2024-09-17T17:00:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Суворов Є. О. Формування професійної компетентності у майбутніх викладачів харчової галузі на заняттях спеціальних дисциплін : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 65 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: д. пед. н., проф. В. М. Ребенок / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2023. 107 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10228 | - |
dc.description.abstract | Актуальність дослідження. Демократичні зміни в Україні викликали пошук ефективних шляхів перетворення різних сторін життя суспільства, його соціальних інститутів, у тому числі і системи вищої освіти, яка орієнтується у своєму розвитку на якісну підготовку фахівця відповідно до змін, які відбуваються на ринку праці. Нині одним із завдань закладів вищої освіти є підготовка компетентного, конкурентоздатного фахівця для роботи в умовах освіти, що динамічно змінюється, здатного самостійно і творчо вирішувати професійні завдання, який володіє не лише знаннями, високими моральними якостями і є професіоналом, а й уміє адекватно діяти у відповідних ситуаціях, нести відповідальність за свою діяльність. Цiлком очевидно, що сказане стосується викладача основ технологій харчових виробництв, який покликаний забезпечити підготовку майбутніх фахівців до діяльностi в громадському виробництві. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | професійна компетентність | en_US |
dc.subject | харчові технології | en_US |
dc.subject | майбутні викладачі харчової галузі | en_US |
dc.title | Формування професійної компетентності у майбутніх викладачів харчової галузі на заняттях спеціальних дисциплін | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Суворов. Формування професійної компетентності.pdf | 794.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.