Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10227
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газука, Анастасія Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-17T16:41:12Z | - |
dc.date.available | 2024-09-17T16:41:12Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Газука А. І. Методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентка 65 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент К. І. Ярощук / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2023. 90 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10227 | - |
dc.description.abstract | Розв’язання проблеми осучаснення професійно-технічної освіти належить зміні основних принципів і акцентів на одержання відповідних освітніх результатів. Такими концептуальними орієнтирами є методологічні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців. Проблема з’ясування сучасних методологічних підходів до професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій і склала тему нашого дослідження: «Методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій». Мета магістерського дослідження: Обґрунтувати актуальність методологічних підходів до підготовки майбутніх фахівців харчових технологій у відповідності сучасним вимогам реформування професійно-технічної освіти. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | професійне навчання | en_US |
dc.subject | харчові технології | en_US |
dc.subject | майбутні фахівці харчових технологій | en_US |
dc.subject | методологічний підхід | en_US |
dc.title | Методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука. Методологічні засади.pdf | 667.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.