Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10227
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Анастасія Ігорівна-
dc.date.accessioned2024-09-17T16:41:12Z-
dc.date.available2024-09-17T16:41:12Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГазука А. І. Методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентка 65 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент К. І. Ярощук / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2023. 90 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10227-
dc.description.abstractРозв’язання проблеми осучаснення професійно-технічної освіти належить зміні основних принципів і акцентів на одержання відповідних освітніх результатів. Такими концептуальними орієнтирами є методологічні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців. Проблема з’ясування сучасних методологічних підходів до професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій і склала тему нашого дослідження: «Методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій». Мета магістерського дослідження: Обґрунтувати актуальність методологічних підходів до підготовки майбутніх фахівців харчових технологій у відповідності сучасним вимогам реформування професійно-технічної освіти.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectпрофесійне навчанняen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.subjectмайбутні фахівці харчових технологійen_US
dc.subjectметодологічний підхідen_US
dc.titleМетодологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологійen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука. Методологічні засади.pdf667.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.