спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Конкурентоспроможність випускників закладів професійно-технічної освіти в сучасних умовахНечипоренко, Світлана Григорівна
2023Розвиток творчих здібностей учнів ЗПТО в умовах самостійної роботиЗавадський, Ігор Васильович
2021Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес кулінарів в ЗПТОБреус, Анастасія Юріївна
2023Формування професійно-ціннісних орієнтацій у майбутніх майстрів виробничого навчання під час педагогічної практикиМатюшко, Сергій Миколайович
2023Організація самостійної пізнавальної діяльності майбутніх викладачів у закладі професійно-технічної освітиШаповалов, Сергій Анатолійович
2023Формування професійної компетентності у майбутніх викладачів харчової галузі на заняттях спеціальних дисциплінСуворов, Євгеній Олександрович
2023Методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологійГазука, Анастасія Ігорівна
2023Комплексне використання засобів наочності учнями закладу професійно-технічної освіти у професійному навчанніЛось, Олександр Володимирович
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8