Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10140
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПотапенко, А. В.-
dc.date.accessioned2024-07-04T09:18:56Z-
dc.date.available2024-07-04T09:18:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПотапенко А. В. Проєкт пекарні з впровадженням хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 38.1–ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: к. т. н., Городиська О.В.; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 142 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10140-
dc.description.abstractТема випускної кваліфікаційної роботи: «Проєкт пекарні з впровадженням хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування». В даній роботі передбачений наступний асортимент виробів: 1. Хліб «Молочний» формовий масою 0,4 кг СОУ-15.8-37-00389676-559:2007. 2. Хліб «З пектином» формовий, масою 0,5 кг, ДСТУ 4588: 2006. 3. Жайворонок «Діабетичний», масою 0,2 кг, ДСТУ 4588: 2006. Згідно з темою і умовами завдання в кваліфікаційному проєкті подано розрахунки продуктивності печей, вихід готової продукції, виробничі рецептури, витрати і запас основної та додаткової сировини, а також площі приміщень для їх зберігання. Проведено розрахунок і вибір сучасного економічно ефективного технологічного обладнання. Обґрунтовано вибрані і описані технологічні схеми виробництва зазначених видів продукції, кваліфіковано підібрані параметри по стадіям технологічного процесу. У випускному кваліфікаційному проєкті представлені санітарно-технічні, енергетичні та техніко-економічні розрахунки. Описані заходи з енергозбереження та управління якістю сировини, напівфабрикатів по стадіям технологічного процесу, а також виробленої продукції. Даний випускний кваліфікаційний проєкт заслуговує на увагу і відзначається комплексністю та глибиною розгляду вирішених завдань.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectпекарняen_US
dc.subjectхлібобулочні виробиen_US
dc.subjectхлібобулочні вироби оздоровчого спрямуванняen_US
dc.subjectХліб «Молочний» формовий масою 0,4 кгen_US
dc.subjectХліб «З пектином» формовий, масою 0,5 кгen_US
dc.subjectЖайворонок «Діабетичний», масою 0,2 кгen_US
dc.titleПроєкт пекарні з впровадженням хлібобулочних виробів оздоровчого спрямуванняen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.