Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10140
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Потапенко, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-04T09:18:56Z | - |
dc.date.available | 2024-07-04T09:18:56Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Потапенко А. В. Проєкт пекарні з впровадженням хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 38.1–ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: к. т. н., Городиська О.В.; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 142 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10140 | - |
dc.description.abstract | Тема випускної кваліфікаційної роботи: «Проєкт пекарні з впровадженням хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування». В даній роботі передбачений наступний асортимент виробів: 1. Хліб «Молочний» формовий масою 0,4 кг СОУ-15.8-37-00389676-559:2007. 2. Хліб «З пектином» формовий, масою 0,5 кг, ДСТУ 4588: 2006. 3. Жайворонок «Діабетичний», масою 0,2 кг, ДСТУ 4588: 2006. Згідно з темою і умовами завдання в кваліфікаційному проєкті подано розрахунки продуктивності печей, вихід готової продукції, виробничі рецептури, витрати і запас основної та додаткової сировини, а також площі приміщень для їх зберігання. Проведено розрахунок і вибір сучасного економічно ефективного технологічного обладнання. Обґрунтовано вибрані і описані технологічні схеми виробництва зазначених видів продукції, кваліфіковано підібрані параметри по стадіям технологічного процесу. У випускному кваліфікаційному проєкті представлені санітарно-технічні, енергетичні та техніко-економічні розрахунки. Описані заходи з енергозбереження та управління якістю сировини, напівфабрикатів по стадіям технологічного процесу, а також виробленої продукції. Даний випускний кваліфікаційний проєкт заслуговує на увагу і відзначається комплексністю та глибиною розгляду вирішених завдань. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | пекарня | en_US |
dc.subject | хлібобулочні вироби | en_US |
dc.subject | хлібобулочні вироби оздоровчого спрямування | en_US |
dc.subject | Хліб «Молочний» формовий масою 0,4 кг | en_US |
dc.subject | Хліб «З пектином» формовий, масою 0,5 кг | en_US |
dc.subject | Жайворонок «Діабетичний», масою 0,2 кг | en_US |
dc.title | Проєкт пекарні з впровадженням хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Потапенко А. В. Проєкт пекарні з впровадженням хлібобулочних виробів оздоровчого спрямування.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.