Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10137
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвириденко, А. О.-
dc.date.accessioned2024-07-04T08:42:37Z-
dc.date.available2024-07-04T08:42:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСвириденко А. О. Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48–ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: к. т. н., доц. Лапицька Н. В; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 137 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10137-
dc.description.abstractЗміст пояснювальної записки викладено на 136 аркушах. Дана робота містить 56 таблиць, 5 зображень, 6 креслень. У даному дипломному проєкті проаналізовано доцільність будівництва кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності. А також використання нетрадиційної сировини для підвищення харчової цінності виробів. Проведено технологічні розрахунки виробів: торту «Бісквітно – кремовий» з використанням «безглютенового» бісквітного напівфабрикату масою 0,5 кг, кексу «Столичний» з додаванням порошку гранатової шкірки масою 0,5 кг, печива здобного з додаванням шроту волоських горіхів. Проведено розрахунки обладнання для приготування тіста та випікання виробів. Також розрахована необхідна площа цехів та допоміжних приміщень. Особлива увага приділена інженерно-технічним вимогам до будівництва виробничого цеху, включаючи забезпечення необхідного рівня освітлення, вентиляції та дотримання санітарно-гігієнічних норм. У проєкті також розглянуто питання екологічної безпеки та енергоефективності будівлі, запропоновано рішення щодо мінімізації впливу виробництва на навколишнє середовище. Підготовлено план розміщення технологічного обладнання та організації виробничого процесу з урахуванням оптимізації робочих потоків і підвищення продуктивності. Виконані креслення плану та ген плану виробництва, підготовки сировини та технологічних ліній заданих виробі.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectборошняні кондитерські вироби підвищеної харчової цінностіen_US
dc.subject«Безглютеновий» бісквітний напівфабрикатen_US
dc.subjectпорошок гранатової шкіркиen_US
dc.subjectшрот волоських горіхівen_US
dc.titleПроєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінностіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.