Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10135
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдарич, А. М.-
dc.date.accessioned2024-07-03T09:43:24Z-
dc.date.available2024-07-03T09:43:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОдарич А. М. Проєкт кондитерської фабрики з виробництва цукристих кондитерських виробів потужністю 5.5 тис т/рік: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48–ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: к. т. н., доц. Лапицька Н. В; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 90 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10135-
dc.description.abstractВ даному дипломному проекті за темою: «Проєкт кондитерської фабрики з виробництва цукристих кондитерських виробів потужністю 5.5 тис т/рік» наведені технологічні схеми виробництва мармеладного та зефірних виробів. Повний опис на всіх стадіях виробництва: підготовка сировини, , цех виробництва мармеладу та зефіру і пакувальний цех. Накреслений генплан виробництва з усіма допоміжними будівлями, а саме: два контрольно-пропускні пункти, гаражі, котельня, склад зберігання патоки та цукру і саме виробництво. Також зображені автомобільні шляхи, спеціально відведене місце для парковки та план озеленення території. На самому плані виробництва зображене точне розташування виробничих цехів та кімнат відведених для персоналу. Також розташування всього обладнання. На розрізах можна спостерігати вид апаратів в цехах. Під час виконання теоретичної частини дипломного проекту був проведений розрахунок витрат сировини, напівфабрикатів, , тари, пакувальних матеріалів та допоміжних матеріалів площ складських приміщень. Також проведений розрахунок, підбір технологічного обладнання ,енергетичні та економічні розрахунки. Проведено дослідження щодо з’ясування шкідливого впливу фабрики на навколишнє середовище та способи мінімізації шкоди на довкілля. Встановлено всі норми з охорони праці на виробництві. Дипломний проєкт викладено на 89 аркушaх формату А4, апаратурнотехнологічні схеми виробництва – 2 аркуша формату А1; плани та розрізи – 4 аркуші формату А1.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectмармеладen_US
dc.subjectзефірen_US
dc.subjectфабрикаen_US
dc.subjectкондитерські виробиen_US
dc.subjectагарen_US
dc.subjectпектинen_US
dc.subjectпатокаen_US
dc.titleПроєкт кондитерської фабрики з виробництва цукристих кондитерських виробів потужністю 5.5 тис т/рікen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.