Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10135
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарич, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T09:43:24Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T09:43:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Одарич А. М. Проєкт кондитерської фабрики з виробництва цукристих кондитерських виробів потужністю 5.5 тис т/рік: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48–ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: к. т. н., доц. Лапицька Н. В; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 90 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10135 | - |
dc.description.abstract | В даному дипломному проекті за темою: «Проєкт кондитерської фабрики з виробництва цукристих кондитерських виробів потужністю 5.5 тис т/рік» наведені технологічні схеми виробництва мармеладного та зефірних виробів. Повний опис на всіх стадіях виробництва: підготовка сировини, , цех виробництва мармеладу та зефіру і пакувальний цех. Накреслений генплан виробництва з усіма допоміжними будівлями, а саме: два контрольно-пропускні пункти, гаражі, котельня, склад зберігання патоки та цукру і саме виробництво. Також зображені автомобільні шляхи, спеціально відведене місце для парковки та план озеленення території. На самому плані виробництва зображене точне розташування виробничих цехів та кімнат відведених для персоналу. Також розташування всього обладнання. На розрізах можна спостерігати вид апаратів в цехах. Під час виконання теоретичної частини дипломного проекту був проведений розрахунок витрат сировини, напівфабрикатів, , тари, пакувальних матеріалів та допоміжних матеріалів площ складських приміщень. Також проведений розрахунок, підбір технологічного обладнання ,енергетичні та економічні розрахунки. Проведено дослідження щодо з’ясування шкідливого впливу фабрики на навколишнє середовище та способи мінімізації шкоди на довкілля. Встановлено всі норми з охорони праці на виробництві. Дипломний проєкт викладено на 89 аркушaх формату А4, апаратурнотехнологічні схеми виробництва – 2 аркуша формату А1; плани та розрізи – 4 аркуші формату А1. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | мармелад | en_US |
dc.subject | зефір | en_US |
dc.subject | фабрика | en_US |
dc.subject | кондитерські вироби | en_US |
dc.subject | агар | en_US |
dc.subject | пектин | en_US |
dc.subject | патока | en_US |
dc.title | Проєкт кондитерської фабрики з виробництва цукристих кондитерських виробів потужністю 5.5 тис т/рік | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Одарич А. М. Проєкт кондитерської фабрики з виробництва цукристих кондитерських виробів потужністю 5.5 тис трік.pdf | 2.2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.