РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Перегляд зібрання за групою - Автори Lapytska, Nadiya
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Chard powder as natural source of nitrites for fermented dried sausages: physicochemical and microbiological studies | Holovko, T.; Головко, Т.; Pasichnyi, V.; Пасічний, В.; Lapytska, Nadiya; Лапицька, Надія Василівна; Holovko, M.,; Головко, М.; Vasilenko, O.; Василенко, О.; Mishan, D.; Мішан, Д.; Dziuba, Y; Дзюба, Ю. |
2022 | Development of the technology of a high-protein fermented drink on a plant basis | Novik, A.; Новік, А.; Lapytska, Nadiya; Лапицька, Надія Василівна; Lystopad, T.; Листопад, Т.; Boychenko, P.; Бойченко, П.; Savchenko, A.; Савченко, А. |
2022 | Дослідження складу мікрофлори заквасок спонтанного бродіння для житньо-пшеничного хліба | Syza, Olga; Savchenko, Olesya; Zhurok, Iryna; Lapytska, Nadiya; Gorodyska, Olena; Сиза, Ольга Іллівна; Лапицька, Надія Василівна |