Перегляд зібрання за групою - Автори Лапицька, Надія Василівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 17 із 17
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Chard powder as natural source of nitrites for fermented dried sausages: physicochemical and microbiological studiesHolovko, T.; Головко, Т.; Pasichnyi, V.; Пасічний, В.; Lapytska, Nadiya; Лапицька, Надія Василівна; Holovko, M.,; Головко, М.; Vasilenko, O.; Василенко, О.; Mishan, D.; Мішан, Д.; Dziuba, Y; Дзюба, Ю.
2022Chemical composition of vetch seeds and protein isolate obtained BY pH-shifting treatmentStepanova, T. М.; Степанова, Т. М.; Golovko, M. Р.; Головко, М. П.; Golovko, T. М.; Головко, Т. М.; Pertsevoi, F. V.; Перцевой, Ф. В.; Vasylenko, O. O.; Василенко, О. О.; Prymenko, V. G.; Применко, В. Г.; Lapytska, N. V.; Лапицька, Надія Василівна; Koshel, O.Yu.; Кошель, О. Ю.
2022Development of the technology of a high-protein fermented drink on a plant basisNovik, A.; Новік, А.; Lapytska, Nadiya; Лапицька, Надія Василівна; Lystopad, T.; Листопад, Т.; Boychenko, P.; Бойченко, П.; Savchenko, A.; Савченко, А.
2022The impact of rosehip oil on quality of rye-wheat breadLapytska, N.; Лапицька, Надія Василівна; Syza, O.; Сиза, Ольга Іллівна; Gorodyska, O.; Городиська, Олена Володимирівна; Savchenko, O.; Савченко, Олеся Миколаївна; Rebenok, E.; Ребенок, Євгеній Вікторович
2023Improving the jelly plum juice technology by using secondary products of oil productionLapytska, N.; Лапицька, Надія Василівна; Syza, O.; Сиза, Ольга Іллівна; Gorodyska, O.; Городиська, Олена Володимирівна; Savchenko, O.; Савченко, Олеся Миколаївна; Rebenok, E.; Ребенок, Євгеній Вікторович
2023Vegetarian shortbread enriched with sweet potato (ipomoea batatas var. Portu beterraba)Golovko, T. M.; Головко, Т. В.; Pasichnyi, V. M.; Пасічний, В. М.; Golovko, M. P.; Головко, М. П.; Stepanova, T. M.; Степанова, Т. М.; Lapytska, Nadiia; Лапицька, Надія Василівна; Nazarenko, Y. V.; Назаренко, Ю. В.; Puryhin, I. O.; Пуригін, І. О.; Shmidt, B. V.; Шмідт, Б. В.
2022Аналіз ринку плодово-ягідних вин та активаторів бродінняБережняк, К. О.; Лапицька, Надія Василівна
2022Дослідження складу мікрофлори заквасок спонтанного бродіння для житньо-пшеничного хлібаSyza, Olga; Savchenko, Olesya; Zhurok, Iryna; Lapytska, Nadiya; Gorodyska, Olena; Сиза, Ольга Іллівна; Лапицька, Надія Василівна
2023Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія бродильних виробництв»Лапицька, Надія Василівна
2023Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників”Савченко, Олеся Миколаївна; Сиза, Ольга Іллівна; Лапицька, Надія Василівна
2021Можливість використання води з чернігівського водогону для виробництва безалкогольних напоївБлудча, В. О.; Лапицька, Надія Василівна
2023Обладнання харчових виробництвГородиська, Олена Володимирівна; Лапицька, Надія Василівна; Бакалов, Валерій Григорович
2021Пошук шляхів подолання нестачі азотного живлення для дріжджів при виробництві плодово-ягідних винБережняк, К. О.; Коваленко, А. А.; Лапицька, Надія Василівна
2023Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботиБакалов, Валерій Григорович; Лапицька, Надія Василівна
2023Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання курсової роботиЛапицька, Надія Василівна; Бакалов, Валерій Григорович
2021Технологія напоїв, екстрактів та концентратівЛапицька, Надія Василівна
2023Товарознавство і захист прав споживачівЛапицька, Надія Василівна; Городиська, Олена Володимирівна