РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Перегляд зібрання за групою - Теми quality characteristics
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Chard powder as natural source of nitrites for fermented dried sausages: physicochemical and microbiological studies | Holovko, T.; Головко, Т.; Pasichnyi, V.; Пасічний, В.; Lapytska, Nadiya; Лапицька, Надія Василівна; Holovko, M.,; Головко, М.; Vasilenko, O.; Василенко, О.; Mishan, D.; Мішан, Д.; Dziuba, Y; Дзюба, Ю. |
2023 | Vegetarian shortbread enriched with sweet potato (ipomoea batatas var. Portu beterraba) | Golovko, T. M.; Головко, Т. В.; Pasichnyi, V. M.; Пасічний, В. М.; Golovko, M. P.; Головко, М. П.; Stepanova, T. M.; Степанова, Т. М.; Lapytska, Nadiia; Лапицька, Надія Василівна; Nazarenko, Y. V.; Назаренко, Ю. В.; Puryhin, I. O.; Пуригін, І. О.; Shmidt, B. V.; Шмідт, Б. В. |